Mariandine in 2024.. Een nieuw verhaal..

Liefste klanten,

Het is zover.. Na meer dan 40 jaar Mariandine met hart en ziel uit te baten gaat Isabelle met pensioen! Dochter Chloé heeft door omstandigheden besloten om na 12 mooie jaren bij Mariandine een andere weg in te slaan en een nieuwe uitdaging aan te gaan.

 

Isabelle en Chloé willen jullie graag bedanken voor het vertrouwen en de vele leuke jaren, fantastische babbels en enthousiasme voor onze mooie collecties.

 

Mariandine gaat verder!

 

Het grote bedrijf achter 1 van onze topmerken “ Gigue” zal de winkel verder uitbaten mèt behoud van onze bekende Belgische multimerkenfilosofie!

 

Isabelle zal jullie verder helpen tot begin februari. De winkel zal dan even sluiten om de nieuwe collecties voor jullie klaar te hangen. Vanaf maart gaat Mariandine terug open en kunnen jullie kennis maken met het nieuwe team en de prachtige lentecollecties.

 

We hopen zeker met onze klanten nog eens leuke babbels te doen en herinneringen op te halen als we elkaar tegenkomen! We zijn er zeker van dat jullie bij Mariandine nog steeds terecht zullen kunnen voor al jullie outfit – issues!

 

Bedankt lieve klanten, jullie waren onze drijfveer en onze motivatie om onze passie uit te oefenen. Niet vergeten blijf trouw aan jezelf en pas de trends aan je eigen figuur en stijl aan!

 

Wij wensen jullie een fantastisch 2024!

 

Warme knuffels

 

Isabelle en Chloé

Hoe kunnen wij je helpen?

Lessensestraat 34
9500 Geraardsbergen
Tel : 054/41.33.37
Mail : Mariandine.geraardsbergen@gmail.com

O. Nr. BE0712 263 377